Home Over Avouch Partners

Partners

Arie Rietveld begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht en vervulde diverse leidinggevende functies binnen de logistiek.

Als groepscommandant werd hij uitgezonden naar voormalig Joegoslavië en bij terugkeer in Nederland aangesteld als opleidingsbegeleider en coach voor de vakopleiding van de KMA/KMS. In 2001 verliet hij de Koninklijke Landmacht en werd actief in de zakelijke wereld van leiderschap, advies en coaching.

Via Schuylenborgh Adviseurs, het Leger des Heils en Waerdenborgh kwam hij in 2010 in contact met Richard Gerestein. In de periode die volgde besloten zij om het label Avouch samen verder uit te bouwen tot een brede dienstverlener als HR Businesspartner.

Arie Rietveld
PARTNER

Arie heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en in verschillende rollen. Bij de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM), Trans World Radio, Stichting de Brug Internationaal en bij de Stichting Historische Collectie Regiment Bevoorrading & Transporttroepen.

Dave Kloosterman begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht en vervulde diverse leidinggevende functies binnen de logistiek.

Dave heeft bijna 30 gediend bij Koninklijk Landacht in diverse logistieke functies in verschillende rangen. Door zijn brede werkervaring in de logistiek beschikt hij over uitstekende communicatieve vaardigheden, kan hij hoofd- en bijzaken goed onderscheiden, is hij zeer creatief en weet hij mensen in beweging te krijgen. Dave heeft door zijn jarenlange ervaring kennis opgedaan in verschillende culturen en dat maakt hem tot een waardevolle teamspeler. Het coachen en begeleiden van medewerkers, teamleiders en operationele managers is hem op het lijf geschreven. Zijn specialiteit is het vormen van leidinggevende door het geven van voorbeeldgedrag, het bespreekbaar maken van moeilijke thema’s en het geven van eerlijke feedback.

Dave Kloosterman

PARTNER

Dave beschikt over een unieke stijl, is direct en eerlijk. Hij heeft leiding gegeven op diverse niveaus en tijdens een 6-tal uitzendingen ervaring opgedaan in het buitenland waarin verschillende culturen, wisselende rollen en verschuivende verantwoordelijkheden het niet eenvoudig maken om als leidinggevende te kunnen blijven functioneren.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?