Bekijk direct onze Vacatures

Partners

Arie Rietveld begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht en vervulde diverse leidinggevende functies binnen de logistiek.

Als groepscommandant werd hij uitgezonden naar voormalig Joegoslavië en bij terugkeer in Nederland aangesteld als opleidingsbegeleider en coach voor de vakopleiding van de KMA/KMS. In 2001 verliet hij de Koninklijke Landmacht en werd actief in de zakelijke wereld van leiderschap, advies en coaching.

Via Schuylenborgh Adviseurs, het Leger des Heils en Waerdenborgh kwam hij in 2010 in contact met Richard Gerestein. In de periode die volgde besloten zij om het label Avouch samen verder uit te bouwen tot een brede dienstverlener als HR Businesspartner.

Arie Rietveld
PARTNER

Arie heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en in verschillende rollen. Bij de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM), Stichting de Brug Internationaal en bij de Stichting Historische Collectie Regiment Bevoorrading & Transporttroepen.

Richard Gerestein
PARTNER

Voorafgaande aan zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven was Richard tussen 1982 en 1993 onderofficier en officier bij de Koninklijke Landmacht.

Richard vervulde diverse bestuursfuncties binnen non profit organisaties en adviseert hij met regelmaat management- en bestuurslagen. Richard is gehuwd en heeft 2 kinderen. Zijn vrije tijd vult hij vooral met hardlopen, motorrijden en een aantal neventaken.

Richard Gerestein startte Avouch Management Search en Avouch IT Recruitment in 2000.

Van 1994 tot 2000 was Richard Gerestein Managing Consultant Recruitment bij Thatcher & Aalderink Personeelsintermediars, waar hij voornamelijk functies op medior en senior niveau bemiddelde voor klanten in de grootzakelijke markt. Richard was brancheverantwoordelijk voor ICT, CRM-ERP, Bouw, Civiele Techniek, Elektrotechniek en Weg- en Waterbouw.

In 1993 en 1994 was Richard als zelfstandig Consultant verbonden aan Eurolink Marketing & Tradesupport te Baarn en was hier verantwoordelijk voor het acquireren van mediacontracten en advertentiewerving voor regionale en landelijke media in Midden- en Oost Europa. Verder begeleidde Richard West Europese bedrijven bij het realiseren van lokale vestigingen in Midden- en Oost Europa.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?