Bekijk direct onze Vacatures

Home Wij van Avouch Associates

Associates

Theo de Korte begon zijn loopbaan als maatschappelijk werker bij het Leger des Heils en vervulde diverse leidinggevende functies binnen de zorg.

In 2007 startte hij als zelfstandig ondernemer met de oprichting van De Korte Project- & Interimdienst. Theo heeft landelijk voor verschillende soorten organisaties interim- en adviesopdrachten tot een goed einde weten te brengen.

In 2010 is hij initiatiefnemer geweest van Akkolade, een werving & selectiebureau voor verpleegkundigen en verzorgenden. Dit bureau heeft hij verkocht om zich meer te gaan richten op training en advies.

Theo is facilitator van Insights Discovery en houdt zich naast het trainen en coachen van teams en medewerkers bezig met de werving en selectie van managers en specialistische staffuncties binnen Avouch

Theo de Korte
ASSOCIATE 

Theo heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij verschillende organisaties, zowel bij het Leger des Heil als in zijn gemeente Apeldoorn.

Ingrid Rietveld – Van Diest
ASSOCIATE 

Ingrid Rietveld – Van Diest heeft na het behalen van haar propedeuse Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht, haar studie vervolgd aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze in 1994 het doctoraalexamen Oost-Europese Studies ‘met genoegen’ behaalde. Voor haar afstudeerscriptie deed ze enkele maanden onderzoek in Oezbekistan naar de ecologische effecten van de uitdroging van het Aralmeer.

Haar bedrijf Life Communications werd in 2001 opgericht.

Schrijfervaring deed ze o.a. op als freelancer bij het Veluws Dagblad, redacteur voor een tweemaandelijks tijdschrift en als fondsenwerver voor verschillende stichtingen. Ze vertaalde meerdere boeken vanuit het Engels in het Nederlands en verzorgde de eindredactie van diverse Engelstalige en Nederlandse boeken. Zelf schreef ze het boek ‘Vergeten kinderen′ over het lot van straatkinderen in Oeganda. Samen met notaris Pieter Kuiper schreef ze het boek ‘Mijn Stichting’, bedoeld als praktische handleiding voor mensen die een stichting willen oprichten of in het bestuur van een stichting zitten.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?