Home Over Avouch

Over Avouch

Avouch is opgericht in 2001, door Richard Gerestein en in 2014 is Arie Rietveld daar bij gekomen. In 2021 heeft Richard de overstap gemaakt naar de Rabobank en is Arie alleen verder gegaan als eigenaar. Met het netwerk van Avouch beschikt hij over een bewezen, succesvol trackrecord binnen het vakgebied. De kernwaarden van Avouch – bewezen, betrokken en betrouwbaar – zijn hem dan ook op het lijf geschreven.

 

Partners

Partners maken beleid en doen de bedrijfsvoering. De kernwaarden van Avouch zijn hen op het lijf geschreven.

De partners beschikken beiden over een goed onderhouden, actueel netwerk van potentiële opdrachtgevers, kandidaten en andere relevante contacten. Zij zetten de koers uit in een veranderlijke wereld en matchen de vraag van de klant met het aanbod aan deskundigheid.

Associates

Associates maken tijdelijk deel uit van het netwerk van Avouch en hebben vaak een specifieke expertise.

De associates is een zelfstandig ondernemer die graag de samenwerking zoekt. Het zijn goede teamspelers die weten dat je ALLEEN sneller gaat maar SAMEN  verder komt. Zij hebben een goed onderhouden en actueel netwerk van opdrachtgevers en ingangen in de markt.

Samenwerking

Ben jij een talentvolle zelfstandig ondernemer en herken je jezelf in het profiel van de associate?

Neem eens contact op, dan gaan we in gesprek over je wensen, heb je een uniek idee of een bijzondere vaardigheid, beschik je over een bewezen performance op je eigen vakgebied en kijken we of er een klik is met de werkwijze, de drive die we verwachten  bij onze opdrachten en de kwaliteit die we bij Avouch willen uitstralen.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?