Home Wij van Avouch

Wij van Avouch

Richard Gerestein en Arie Rietveld zijn Partners bij Avouch. Als eigenaars bepalen zij het beleid en de bedrijfsvoering binnen het bedrijf. Beiden zijn ondernemer in hart en nieren en beschikken over een bewezen, succesvol trackrecord binnen hun vakgebied. De kernwaarden van Avouch – bewezen, betrokken en betrouwbaar – zijn hen op het lijf geschreven. Zij beschikken over een goed onderhouden, actueel netwerk van potentiële kandidaten, opdrachtgevers en andere relevante contacten.

 

De Associate maakt deel uit van het netwerk van Avouch en wordt op basis van zijn of haar specifieke expertise ingezet. De Associate is zelfstandig ondernemer, is geselecteerd op basis van zijn of haar communicatieve vaardigheden, heeft een bewezen trackrecord op het betreffende vakgebied en ‘fit’ met de werkwijze en kwaliteitsnormen van Avouch.

Partners

Partners maken beleid en doen de bedrijfsvoering.  De kernwaarden van Avouch zijn hen op het lijf geschreven.

De partners beschikken beiden over een goed onderhouden, actueel netwerk van potentiële kandidaten, opdrachtgevers en andere relevante contacten. Zij zetten de koers uit en matchen de juiste kandidaat aan de opdrachten.

Associates

Associates maken deel uit van het netwerk van Avouch en hebben een specifieke expertise.

De associates is een zelfstandig ondernemer die graag de samenwerking zoekt. Het zijn goede teamspelers die weten dat je ALLEEN sneller gaat maar SAMEN  verder komt. Zij hebben een goed onderhouden en actueel netwerk van opdrachtgevers en ingangen in de markt.

Samenwerking

Ben jij een talentvolle zelfstandig ondernemer en herken je jezelf in het profiel van de associate?

Neem eens contact op, dan gaan we in gesprek over je wensen, je ideeën en vaardigheden, je bewezen performance op je eigen vakgebied en kijken we of er een klik is met de werkwijze, de drive die we verwachten  bij onze opdrachten en de kwaliteit die we bij Avouch willen uitstralen.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?