Kandidaat

Wat doet Avouch voor jou?

Allereerst nemen wij echt de tijd voor jou als kandidaat en zorgen we voor een perfecte match tussen jou en de werkgever. Je bent noodgedwongen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit kan komen door de economische crisis, maar ook door teruglopende marges door zware concurrentie of het verplaatsen van werk naar andere locaties binnen of buiten Europa. Of …. noem maar een goede andere reden. In ieder geval is nu behoefte aan een luisterend oor en daaraan gekoppeld een goed advies en begeleiding naar een nieuwe toekomst, buiten uw huidige werkgever.

Maar…. tot nu toe heb je al lange tijd niet meer gesolliciteerd of bent u al jaren niet meer van baan veranderd.

Hoe gaat zoiets? Je werkgever weet waarschijnlijk wel hoe je mensen aanneemt, maar afscheid nemen en begeleiden naar een nieuwe uitdaging buiten de organisatie is een ander verhaal. Een ding staat als een paal boven water: er is geen toekomst meer in de samenwerking tussen jou en je werkgever en je zult toch verder moeten.

Wij zullen je informatie discreet behandelen en zonder je medeweten wordt er geen verslag gedaan over de inhoud van de contacten naar wie dan ook. Jouw ambitie is onze uitdaging, daarom werken wij vanuit een persoonlijke benadering.

Zoek jij een interessante baan binnen de IT, HR, Finance of iets in de Zorgsector, Sales, Marketing of een gedreven teamleider die toe is aan een nieuwe uitdaging. Avouch heeft mooie en soms ongebruikelijke vacatures waarbij we opzoek zijn naar jou.

Hoe we dat doen?

Bel of mail ons!

Kom gewoon eens langs om even te sparren. Heb je vragen of beschik je over unieke deskundigheid die past bij onze vacatures of op een van de projecten? Wil je meer weten over onze professionals? Laat het ons weten; we reageren op elke serieuze vraag en plannen een gesprek in om te zien wat we voor  je kunnen en mogen betekenen.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?