Bekijk direct onze Vacatures

Home Privacybeleid

Privacybeleid

Wie zijn we

Avouch Management Search B.V. is gevestigd aan de Stationsstraat 2B, 3851NH te Ermelo en wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. We vinden jouw privacy belangrijk en dit document geeft je inzage welke persoonsgegevens wij verwerken, met welk doel en hoe we deze beveiligen. Wanneer je nog vragen hebt na het lezen van onze privacyverklaring, dan kun je altijd contact opnemen met Arie Rietveld of Richard Gerestein.

Contactgegevens

Emailadres         : content@avouch.nl

KvK nummer      : 60721987

BTW-nummer    : 8540.31.881

IBAN                     : NL68RABO0181287951

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Wij verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.  Persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

  • Voor-, doop- en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Geboortedatum;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betaalgegevens;
  • Curriculum vitae, motivatiebrieven, notities gemaakt tijdens de  intakes en sollicitatiegesprekken;
  • Gegevens in een plan van aanpak en gespreksverslagen.

Avouch Management Search verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het bemiddelen op een (tijdelijk) andere functie;
  • Het afhandelen van uw betaling;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief;
  • Het verzenden van een uitnodiging voor een event;
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • De gegevens te gebruiken bij de coaching, training of adviesactiviteiten;
  • verwerken van persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Delen met opdrachtgevers

Avouch Management Search deelt persoonsgegevens van kandidaten en associates met opdrachtgevers. Bij het voorstellen van kandidaten en associates aan (potentiële) opdrachtgevers, gebruiken wij het CV dat door kandidaten en associates op basis van sollicitatiegegevens van betrokkenen is opgesteld.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, bijvoorbeeld bij berichten of updates, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Contactformulieren

Op onze website kun je via de link https://www.avouch.nl/contact/ vragen of wij contact met je op willen nemen. Het spreekt voor zich dat we je privacy beschermen door zorgvuldig om te gaan met de in het contactformulier verstrekte gegevens en deze niet ter beschikking stellen aan externe partijen.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Bewaarbeleid

We bewaren jouw persoonsgegevens 2 jaar na beëindiging van de overeenkomst.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te (laten) corrigeren of te (laten) verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar content@avouch.nl

Beveiliging

Avouch Management Search neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je desondanks de indruk dat jouw gegevens onvoldoende beveiligd zijn, jouw gegevens onjuist bewaard worden of zonder jouw toestemming worden verwerkt of gedeeld, neem dan contact op met ons via +31 33 4690117 of via content@avouch.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over privacy kunt je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Mocht u ondanks dit beleid vragen hebben laat het ons dan weten, we verwerken al meer dan 20 jaar persoonsgegevens maar blijven wel menselijk.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?