Teamontwikkeling

 

Ben je vastgelopen in de dynamiek van je team of samenwerkingsverband? Neem de tijd om dit eens te overdenken en overweeg om een teamevent te organiseren. Bij Avouch geloven we niet in standaard trainingen. Elk team is uniek in samenstelling en in zijn interactie. Daarom leveren wij maatwerk. In onze trainingen laten we deelnemers de kracht ervaren van positief en effectief gedrag, geworteld in de kernwaarden van het team. Hierdoor ontdekken ze hoe ze betere resultaten kunnen behalen. Het vereist moed om nieuwe kennis en inzichten te integreren in het dagelijks functioneren.

In een tijd waarin we overweldigd worden door informatie en de technologie ons werktempo beïnvloedt, is authentiek gedrag en oprechte interesse in anderen onmisbaar. Bij Avouch leren deelnemers duurzaam, met blijvend resultaat, van zichzelf en anderen. Onze gecertificeerde trainers beschikken over senior deskundigheid en maken gebruik van verschillende tools zoals LIFE Languages™ en  Insights® Discovery maar bieden we ook tools aan zoals het DiSC® profiel en Werkgeluk. Samen maken we mensen succesvoller, thuis en op het werk.

Overweeg eens vrijblijvend contact op te nemen met Avouch om te ontdekken hoe we elkaar kunnen ondersteunen. Onze trainingen zijn een waardevolle investering, waarbij modellen dienen als neutrale hulpmiddelen om conclusies te baseren op feiten, niet alleen op onderbuikgevoelens.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?