Team Academy

Bij de Avouch Academy liggen geen standaard teamtrainingen op de plank. Elk team is namelijk anders van samenstelling. Daarom leveren we graag maatwerk af. Wel laten we in onze teamtrainingen de deelnemers de kracht van positief en effectief gedrag ervaren. Sturen op motivatie die diep is verankerd in de kernwaarden van de teamleden. Mensen ontdekken zo hoe ze makkelijker tot een beter resultaat kunnen komen. Het vraagt om moed om nieuwe kennis en inzichten te integreren in het dagelijkse functioneren.

We leven in een tijd waarin we dagelijks veel informatie te verwerken krijgen. Het tempo waarin de technologie zich ontwikkeld heeft een aantoonbaar effect op ons werk.  We communiceren via meer platformen en hebben te maken met uiteenlopende rollen. Dit kan als behoorlijk stressvol zijn. Positiviteit ervaren is onmisbaar in een tijd waarin organisaties sneller, dynamischer en veelzijdiger worden.

Bij Avouch leren deelnemers van hun trainer, van elkaar, maar vooral van zichzelf, duurzaam met een blijvend resultaat. Ze kunnen proactief aan de slag met hun eigen ontwikkeling en realisatie van hun doelen. Avouch beschikt over gecertificeerde trainers die over een seniore deskundigheid beschikken. Naast bekende modellen als Insights® Discovery en LIFE Languages™ bieden we ook tools aan zoals het DiSC® profiel en Werkgeluk. Samen maken we mensen succesvoller, thuis en op het werk.

De laatste jaren is er veel vraag naar Feedback-trainingen, elkaar aanspreken op gedrag is niet zo makkelijk als de modellen laten zien. Avouch heeft een trainingsmodel ontwikkeld waarin we met de deelnemers in relatief korte tijd de diepte in gaan en boven water krijgen wat er niet gezegd is.

Steeds meer bedrijven en instellingen willen ook gaan sturen op werkgeluk. Dat is volgens Avouch een goede strategische keuze. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat elke euro die geïnvesteerd wordt in organisatie- en zeker in werknemersgeluk, zich vijf keer terug betaalt (Rath & Harter, 2010)

Teamtraining waarin deze modellen centraal staan zijn de investering zeker waard. Het model is bij de Avouch Academy niet leidend voor de teamtraining maar kan een uitstekend en neutraal hulpmiddel zijn. Tools die nodig zijn om te voorkomen dat er conclusies worden getrokken op een onderbuikgevoel. Rapportages en modellen leveren vaak de feiten aan en vormen zo de noodzakelijke fundering voor een nieuwe koers. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken of we iets voor elkaar mogen betekenen.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?