Home Academy™ Talent Academy

Talent Academy

Talentontwikkeling blijkt een aantoonbaar effect te hebben op de resultaten van de onderneming. Zoals eerder aangeven bij de toelichting op onze teamtraining is dat de investering zeker waard. Het effect van talentontwikkeling is vooral terug te zien in een stijging van het aantal producten en/of services, een toename in de kwaliteit, groei in productiviteit per functie en vergroting van de winstmarge. Talentontwikkeling verbetert dus in meerdere opzichten het bedrijfsresultaat.

Het is de kunst van een organisatie om talent te ontdekken, te ontwikkelen en het durven benutten van dat unieke talent. Want dat gaat meestal niet vanzelf. We zijn vaak te druk met de waan van de dag waardoor talent makkelijk over het hoofd wordt gezien. Veel van die professionals kunnen niet laten zien wat ze nu écht te bieden hebben en dat lijkt ons een gemiste kans.

Je zou talent kunnen zien als de ingeschapen aanleg om op een bepaalde volgorde te voelen, de denken en te doen. Leidinggevende die hun medewerkers in staat te stellen om die aanleg in zichzelf en in elkaar te ontdekken zijn de leiders die ruimte bieden voor groei.

Die groei is nodig omdat de strategie, de processen, de personele bezetting, en de stijl van leiderschap is veranderd. Maar ook de markt en de klant zijn veranderd. Voor leidinggevenden is dit vaak lastig om mee om te gaan. Het veranderen van mensen is een vak apart en vereist meer dan het uitleggen van een nieuwe situatie en werkwijze. Voor leidinggevenden is het niet makkelijk verschillende leiderschapsstijlen te hanteren en medewerkers vinden het vaak erg moeilijk om hun gedrag te veranderen.

Wil je meer zicht krijgen in jouw unieke talent? Heb je het verlangen te ontdekken waar je nu staat, wat je wilt, wat je kwaliteiten zijn en wat je daarmee wilt doen? Wij zetten ons in om je te inspireren en je ervaringen te delen. We motiveren je en bieden concrete hulpmiddelen die je ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw talent. Wij loodsen je door een High Tech-omgeving met High Touch-benadering.

Herken jij jezelf in dit verlangen? Durf jij de stap te nemen om je talenten maximaal tot bloei te laten komen? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Kom in actie!

Breng eens wat kleur aan in je baan, wij helpen je graag in je ontwikkeling!

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?