Bekijk direct onze Vacatures

Home Ontwikkeling & Effectiviteit

Ontwikkeling & Effectiviteit

Avouch doet meer dan werven alleen...

Trainen en vormen, het toerusten van leidinggevenden, het trainen van teams, het coachen zit Avouch in de genen vanuit het principe dat ieder mens uniek is. Uniek in zijn communicatie en aanpak.

Feitelijk is er sprake van Human Capital Management. Avouch wil graag bijdragen aan het voortdurend sturen, benutten en ontwikkelen van medewerkers om organisatiedoelstellingen te kunnen realiseren.

Kandidaten bij Avouch ervaren dat zij meer zijn dan alleen het geheel van wat hij wil (motivatie), weet (kennis) en kan (competenties). Meer weten? Durf het gesprek aan te gaan een maak een afspraak.

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling blijkt een aantoonbaar effect te hebben op de resultaten van de onderneming. Dit effect is vooral terug te zien in een stijging van het aantal producten en of services.

Een toename in de kwaliteit, groei in productiviteit per functie en vergroting van de winstmarge is een logisch gevolg. Talentontwikkeling verbetert dus in meerdere opzichten het bedrijfsresultaat.

Teamtraining

Om effectief leiding te geven aan uw team dient u over de juiste vaardigheden te bezitten. Het is van belang te weten wat uw sterke punten zijn en welke verbeterpunten aandacht verdienen.

Avouch helpt u om de juiste vaardigheden te ontwikkelen waardoor u nog beter in staat bent om uw personeel te motiveren en te ontwikkelen. Hierbij komen diverse vragen aan de orde waar je als teamleider tegenaan kunt lopen. Hoe ga je om met emoties, met weerstanden en conflicten?

Uitgangspunten

Bij al onze opdrachten stellen wij het bedrijf centraal. Daarbij hebben we oog voor het ontwikkelen van leiders, teams of organisatieonderdelen, met als doel het verhogen van de persoonlijke effectiviteit.

Avouch draagt daarmee actief bij aan het creëren van winnende teams en het ontwikkelen van een gezonde, productieve en inspirerende cultuur.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?