Home Ontwikkeling & Effectiviteit

Ontwikkeling & Effectiviteit

Avouch doet meer dan werven alleen...

Trainen en vormen, het toerusten van leidinggevenden, het trainen van teams, het coachen zit Avouch in de genen vanuit het principe dat ieder mens uniek is. Uniek in zijn communicatie en aanpak.

De Avouch Academy wil graag bijdragen aan het voortdurend sturen, benutten en ontwikkelen van medewerkers om organisatiedoelstellingen te kunnen realiseren.

Kandidaten bij Avouch ervaren dat zij meer zijn dan alleen het geheel van wat hij wil (motivatie), weet (kennis) en kan (competenties). Meer weten? Durf het gesprek aan te gaan een maak een afspraak.

Talent Academy

Talentontwikkeling blijkt een aantoonbaar effect te hebben op de resultaten van de onderneming. Dit effect is vooral terug te zien in een stijging van het aantal producten en of services.

Een toename in de kwaliteit, groei in productiviteit per functie en vergroting van de winstmarge is een logisch gevolg. Veel belangrijker is vaak de groei die de deelnemers gaan ervaren, stap voor stap. We gaan aan de slag met het verbeteren van wat er al aan vaardigheden is. De Avouch Talent Academy verbetert dus in meerdere opzichten het bedrijfsresultaat. En daar heeft iedereen baat bij.

Team Academy

Om effectief leiding te geven aan uw team dient u over de juiste vaardigheden te bezitten. Het is van belang te weten wat uw sterke punten zijn en welke verbeterpunten aandacht verdienen.

Avouch helpt u om de juiste vaardigheden te ontwikkelen waardoor u nog beter in staat bent om uw personeel te motiveren en te ontwikkelen. Hierbij komen diverse vragen aan de orde waar je als teamleider tegenaan kunt lopen. Hoe ga je om met emoties, wat is de juiste aanpak als het gaat om weerstanden en conflicten? Wat kun je zelf doen om de omgeving te veranderen?

Uitgangspunten

Bij al onze opdrachten stellen wij het bedrijf centraal. Daarbij hebben we oog voor het ontwikkelen van leiders, teams of organisatieonderdelen, met als doel het verhogen van de persoonlijke effectiviteit.

De Avouch Academy draagt daarmee actief bij aan het creëren van winnende teams en het ontwikkelen van een gezonde, vooral veilige en daarmee productieve en inspirerende cultuur. Talenten waarmee je jezelf van anderen onderscheidt, die ontwikkelen we verder. Avouch is wars van een 6-jes cultuur! Gewoon goed is niet goed genoeg. Doe jij mee?

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?