Home Nieuws & Updates Samenwerking IT’s Teamwork

Samenwerking IT’s Teamwork

Samenwerking IT’s Teamwork 5 februari 2019Leave a comment

IT’s Teamwork en Avouch hebben een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van de BusinessITScan® aan de relaties van Avouch. De BusinessITScan® meet en verbetert de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties, op basis van de zes IT-succesfactoren. Self service, onafhankelijk, meertalig en multipersona.

Digitale transformatie in de versnelling

IT’s Teamwork heeft de BusinessITScan® met partners ontwikkeld om zoveel mogelijk kennis zo laagdrempelig mogelijk online aan te bieden. De directeur van IT’s Teamwork, Anton Dijkhuis: ‘Organisaties willen (digitaal) transformeren om hun klanten beter te bedienen’. Alleen er bestond geen methode waarmee Business en IT samen worden gebracht, én geen tool waarmee sterktes en zwaktes samenhangend worden doorgemeten’. Hij vervolgt: ‘Daar hebben we de zes IT-succesfactoren voor ontwikkeld. De business verwacht Partnership, productiviteit en innovatie, IT moet daarvoor haar IT-competenties optimaliseren, een stabiel IT-landschap bieden, en de financiele middelen goed managen.’

Inmiddels hebben meerdere organisaties in meer dan 10 landen hun bedrijfsvoering en automatisering al al verbeterd met de zes IT-succesfactoren en/of de BusinessITScan®, hun enthousiasme is groot omdat het hun digitale transformatie versnelde. Eenvoudig, agile en met weinig risico’s. Ook werden kansen duidelijk om menselijk kapitaal beter te benutten.

Dijkhuis vertelt: ‘Bewust combineren we in de BusinessITScan® heel veel praktijk-kennis met de essentie van bewezen methodes zoals ITIL, Prince2, COBIT en ISO27001. Ook de stand van zaken van de AVG en IT General Controls wordt vastgesteld. Wanneer dat aan de orde is, ontvangt een organisatie realtime concrete adviezen om verbeteringen te implementeren. Zo nodig worden daarbij actuele best practices en templates aangereikt.

Ook wordt de IT-tevredenheid en de IT-impact gemeten. De BusinessITScan® is ook bedoeld voor financieel verantwoordelijken, omdat 75 procent van de ict-verantwoordelijken aan hen rapporteert. Anton vertelt: ‘De moderne financial wil grip, én dat IT meer waarde toevoegt aan de organisatie, die kijkt vooruit en wil weten hoe IT daarvoor beter kan worden ingezet. Met de BusinessITScan® krijgt hij dat inzicht in zeer korte tijd.’

Geen langdurige adviestrajecten, maar desgewenst gerichte begeleiding

‘De BusinessITScan® biedt een breed en goed inzicht in prioriteiten, kansen en risico’s’, zegt Avouch directeur Arie Rietveld, ‘Daarom willen we deze tool positioneren bij onze relaties. De sneak preview-versie biedt onze relaties kosteloos de kans om de tool uit te proberen. Desgewenst kan een organisatie tegen een beperkte investering upgraden naar de volledige versie. Daarin kan de organisatie zelf vastleggen welke collega’s van zowel de gebruikersorganisatie als de IT-afdeling in de scan meewerken. Zo ontstaat ook een goed beeld van de kwaliteit van de Business IT Alignement.’

IT’s Teamwork directeur Anton Dijkhuis over het partnership met Avouch: ‘Avouch heeft jarenlange ervaring vinden en verbinden van IT-talent. Om die reden zijn wij zeer verheugd over onze samenwerking met Avouch.”

IT-competenties

Richard Gerestein weet uit ervaring wat het betekend om goed IT-personeel te vinden en te ontwikkelen.

“Regelmatig worden IT-adviezen sub-optimaal geformuleerd, oftewel gericht op één aspect dat op dat moment belangrijk lijkt. Niet zelden is dat alleen het aspect waar een IT-dienstverlener kennis van heeft en daarmee zijn brood verdient. Met de BusinessITScan®  wordt dat voorkomen, omdat alle IT-succesfactoren belicht worden. Doordat de BusinessITScan®  via het web wordt aangeboden, ontstaat tegen een beperkte investering een scherp beeld van de situatie en blijven middelen beschikbaar om maatregelen te treffen.

Avouch biedt via IT’s Teamwork naast de BusinessITScan® ook  interim management en een solide partnernetwerk aan.”

Wilt u ook weten hoe IT meer kan bijdragen aan uw organisatie? Gebruik dan de kosteloze sneak preview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?