Home Nieuws & Updates Helder inzicht met de BusinessITScan®

Helder inzicht met de BusinessITScan®

Helder inzicht met de BusinessITScan® 18 mei 2018Leave a comment
De impact van IT in onze samenleving en in organisaties neemt toe. Organisaties hebben daarom een betrouwbare, efficiënte en innovatieve IT-omgeving nodig.

De BusinessITScan® is een praktische en heldere 360-graden tool, met deze tool worden concreet en real time de risico’s en de kansen voor uw organisatie vastgesteld. De resultaten worden afgebeeld in het zogenaamde  spindiagram en dashboard. Een volledige Nederlandstalig rapport met praktische en begrijpelijk adviezen voor uw organisatie is optioneel verkrijgbaar. Via de volgende de sneak preview krijgt u een voorbeeld van een klantspecifiek adviesrapport.

Met het realtime adviesrapport en de geïntegreerde Prioriteitenmodule kunt u digitaal verbeteringen doorvoeren zonder langdurig en kostbaar adviestraject. Alle collega’s die autonoom of in een BusinessITScan® workshop participeerden herkennen zich in de zes IT-succesfactoren, waardoor draagvlak geborgd is. In de Prioriteitenmodule kunt u vervolgens de adviezen voorzien van acties, eigenaren en deadlines. Uw digitale transformatie in de versnelling!

Avouch biedt via IT’s Teamwork naast de BusinessITScan® ook  interim management en een solide partnernetwerk aan.”

Voor meer informatie en om de kosteloze sneak preview te starten, kunt u hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?