Home Nieuws & Updates Stichting Veteraan & Thuisfront

Stichting Veteraan & Thuisfront

Stichting Veteraan & Thuisfront 26 oktober 20182 Comments

Ondernemen met impact

Avouch draagt veteranen een warm hart toe en laat dat zien door Stichting Veteraan & Thuiszorg maandelijks te ondersteunen. Dit is een van de manieren waarop Avouch maatschappelijk verantwoord wil ondernemen.

Veteranen hebben Nederland gediend onder oorlogsomstandigheden of tijdens vredesmissies, vaak onder moeilijke omstandigheden of zelfs met gevaar voor eigen leven. Daarom hebben zij recht op erkenning, waardering en waar nodig zorg.

Avouch-directeuren Richard Gerestein en Arie Rietveld hebben jarenlang bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en Arie Rietveld is uitgezonden geweest naar voormalig Joegoslavië. Beiden zijn nog steeds actief betrokken in het veteranennetwerk.  Zij begrijpen de missie van Veteraan & Thuisfront daarom als geen ander.

Missie Veteraan & Thuiszorg
De Stichting Veteraan & Thuisfront zet zich in voor erkenning en waardering van veteranen en wil mensen stimuleren om zich in te zetten voor vrede, democratie en de internationale rechtsorde.

Dit gebeurt op diverse manieren, zoals:
– noodhulp aan veteranen die vastgelopen zijn;
– een landelijk netwerk van ‘nuldelijners’: vrijwilligers die veteranen ondersteunen waar nodig;
– het thuisfront supporten door informatieverstrekking over activiteiten en hulpverlening;
– het organiseren van evenementen waar veteranen en thuisfront samen komen;
– voorlichting.

Wekelijks helpt de stichting meerdere veteranen, variërend van een tas boodschappen tot doorverwijzing naar professionele zorg. Maar dit is alleen mogelijk door de hulp van donateurs. Wilt u ook uw waardering tonen aan onze veteranen? Wij bevelen deze stichting van harte aan. U kunt doneren via deze link.

Stichting Veteraan en Thuisfront staat ingeschreven bij de KVK te Zwolle onder nummer: 57779376

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?