Home Advies & Management Interim management

Interim management

Extra versterking of vervanging nodig?

Soms heb je als bedrijf of organisatie net even wat extra’s nodig.  Interim management van Avouch kan een passende oplossing zijn voor een tijdelijke situatie. Bij een reorganisatie, een project of een overbrugging van de invulling van een vacature. Versterking van de bestaande capaciteit kan helpen om een bepaald project van de grond te tillen of te doen slagen. Er zijn voldoende situaties te bedenken waarin behoefte is aan interim management. Een snelle inschatting van de vraag en een grondige selectie van een bekwame interimmer is dan gewenst.

Interim management

Avouch zet al meer dan 20 jaar interim management in om verschillende organisatorische en bestuurlijke vraagstukken daadkrachtig op te lossen. Bij Avouch staan betrouwbaarheid en zorgvuldigheid voorop. Alleen ervaren interim managers komen daarvoor in aanmerking. Wij selecteren op bewezen deskundigheid en het vermogen om organisaties echt een stap verder te helpen. Interim management: met oog voor mensen, gericht op het resultaat.

Onze interim managers zullen afhankelijk van opdracht, gespecialiseerd moeten zijn in lijnmanagement, programmamanagement maar zeker ook verandermanagement. Net zo belangrijk is de match op karakter, cultuur en gedrag tussen opdrachtgever en de professional.

Branches

Avouch is actief in verschillende sectoren waaronder ICT, Logistiek, HRM, Zorg & Welzijn, Agrifood, Non-profit, Customer Care en Techniek. De afgelopen jaren zijn wij bewezen succesvol geweest bij een breed scala aan opdrachtgevers. Via de link praktijkvoorbeelden  is er een selectie van de meest recente opdrachten beschreven terug te vinden.

Resultaat

De aanpak van Avouch staat garant voor resultaat van. Wij zorgen voor de juiste invulling van posities in uw organisatie. We doen dat met professionals die volledig gekwalificeerd en betrokken zijn. Onze vakmensen hebben toegang tot de kennis en begeleiding vanuit het Avouch netwerk. We staan hen met raad en daad bij.

Samen met u onderzoeken we de behoefte waarin wij uw situatie en de wensen in kaart brengen en vertalen naar de benodigde kennis en ervaring.

 

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?