Home Advies & Management

Advies & Management

Avouch draagt actief bij aan het succes van uw organisatie.

Heeft uw organisatie behoefte aan ondersteuning bij oplossingen voor bijzondere situaties, koerswijzingen of cultuurverandering? Dan bent u bij Avouch aan het juiste adres. Wij hebben gegronde kennis van en ervaring met het inrichten van organisaties en uitvoeren van plan binnen teams, bedrijven en instellingen. Avouch kan u ondersteunen in het gehele proces: van advies, via planning naar implementatie van uw plannen. Avouch staat voor betrokken ondersteuning met oog voor de medewerkers.

Advies

Avouch helpt om ondernemingen beter te maken. Dit doen we door advies te geven op individueel, team- of organisatieniveau. Adviseurs met een gezond verstand. Avouch heeft de afgelopen jaren uiteenlopende organisaties beter laten functioneren of zelfs geholpen om te overleven.

Management

De markt voor interim opdrachten is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Tot voor kort werd interim management vooral geassocieerd met het tijdelijk inhuren van benodigde capaciteit. Tegenwoordig gaat het steeds vaker om het invullen van afgebakende en inhoudelijk lastige opdrachten. Avouch denk mee en voorziet in de juiste deskundigheid.

Uitgangspunten

Bij al onze opdrachten stellen wij het bedrijfsbelang voorop. We hebben oog het ontwikkelen van leiders, teams of organisatieonderdelen. Het doel is het het verhogen van de persoonlijke effectiviteit, het creëren van winnende teams en het ontwikkelen van een gezonde, productieve en inspirerende cultuur. Daar draagt Avouch actief aan bij.

Deel ons!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?